BUS

BUS

tisdag 1 juni 2010

teknikertider

Jo såhär pratade vi om teknikernas arbetstid under repperioden.
Vi har tillgång till tekniker 5 dagar a 8 timmar , alltså innan, sen under alla föreställningsdagar 2 timmar före och efter föreställnig.
Vi prtade dock om att göra om repdagarna till 4 dagar vecka 29 och en extradag vecka 30 istället för det tar så lång tid för dem att plocka fram och bort all teknik. Vårt förslag i nuläget är:
måndagen den 19e kommer de med utrustningen, riggar och testar. Tidig dag 9- 17 (11-15)
tisadg: tekniker tidigt 9 - 17 (11-15)
onsdag: inga tekniker
torsdag: tekniker sent 11 - 19 (13-17)
fredag tekniker sent 11 - 19 ( 143-17)

och så sparar vi alltså en dag till veckan efter, nämligen till tisdagen den 27e 11 - 19.
Och när vi pratar om deras tider så får vi räkna med att det tar 2 timmar för dem att plocka upp och ner. Så vi har 4 timmar per dag för rep MED tekniker. Sen kan ju vi hålla på hur länge vi vill. tiderna inom ( ) är alltså tiderna vi har att REPA MED TEKNIKER.

Hajjar ni?
Och tycker ni att det låter som en bra plan?
Sen kör vi nog på stora högtalare på mast i anslutnig til Birger. Och så har vi på förslag att alla vagnars ljud kan skötas från en cental ljudstation som kan vara vart som helst, men gärna så att man ser lite av området. För då kan alla vagnar plötsligt tystna om man skulle vilja det.
Skrik till om det är nån som INTE tycker att det låter bra. Än så länge är inget ristat i sten utan det är bara förslag.
Den här ljudstationen kommer behöva ett litet tält. Så att inte utrustingen skadas vid regn och sånt. Får den stå i utkanten av området eller i anslutnig till deras teknikvagn och se ut som det ljudtält det är eller ska vi klä in det i ett eget tält?
Jag kan tycka att om det står lite utanför så kan det få vara ett ljudtält helt enkelt. Folk är så vana vid att ett sånt finns så jag tror det kamoufleras bäst om det bara får vara ett vanligt ljudtält, men lite vid sidan av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar