BUS

BUS

onsdag 2 juni 2010

retrospektiv inläggning från Kerran

Här är en bild som jag (A-S) tog när jagvar på studiebesök vid koppartälten i söndags efter min söndagsdans vid Stora Skuggan. Tänk er så här, men inte riktigt lika stort, kanske inte riktigt lika panpigt, lite mer rosa, lika mycket guld och med en husvagn bakom när vi skriver om koppartältet.
Och nu kommer den! . Kerrans roman som hon har skrivt:

Fredag (förrförra veckan)
Slog till på en multistege som man kan göra om till en plattform till balettfröken.

Måndag, en tur till smeden för att låta honom göra "fötter" till koppartältet som ska vecklas ut från balettvagnen. Han ska också göra ridåstänger till Stackaren/Cirkusvagnen.
Samtidigt passade jag på att förbereda hononom på att göra en ställning till "röda ridån" så att den kan dras runt i Vinterviken.
Färgade också grönt till stockrosorna

Tisadag. Målning. På kvällen utflykt till Vinterviken för att titta på möjliga ankomstvägar för våra busvagnar.
Funderade på en plats för dansbanan (Mannevagnen(som JAnne ska veckla ut idag 2/6 så vi kan se den)) Tyckte att platsen nedre delen av gräsmattan med viken i bakgrunden.
Där finns några ungbjörkar som man kan hänga kulörta lycktor i. (Vi har pratat med Erik och Robert om det hr, de tyckte det var en bra idé)
En idé jag fick var att placera några av Parkteaterns trägarderober (kyrkor) där med kläder och hattar som de som vill dansa kan klä på sig när de vill dansa.
Fortsatt tygmålning.
Inredningen börjar ta form, manustillverkningen är i full gång (klart på fredag)

Har gjort några loppisfynd i helgen
Har köpt en till frääsklänning(måste lagas)
Jobbar vidare på koppartältkonstruktionen
En blombukett till officeren
Solglasögon till farkostfararna
En duk och lampetter till Balettvagnen
Kanske en stödstav som Balettfröken kan hålla sig i på taket.

Torsdag (förra veckan, vi hoppar lite fram och tillbaka) Improviserad träff med Erik om ljud och teknik (Det var alltså det som jag A-S sammanfattade igår i en inlägg. om teknikertider ljudtält osv, respons på det?!)
Fredag möte med Emil och Jonathan.
De är med Men Jonathan kan inte vara med hela repveckan eftersom han jobbar, men kan komma kvällar.

Planer för veckan (alltså den veckan vi är i nu)
Charlie förbereder upp och nertransport av vagnar. Ner med Cheltenhem på torsdag morgon upp med Balettvagnen torsdag kväll.
JOnas teckanre introduceras på Galär torsdag.

Så. Så landade vi i idag onsdag. Och Koppartältet kommer bli så gott som klart idag, i alla fall så klart att man kan finlira uppe på Busbacka.
Manusen är som sagt klara senast fredag, De är trettio till antalet och klädda i diverse skinn och mocka (fejk) 2 st stora också. Sofie kan nog manus utantill nu av allt pillande med det där.
Hon har fått det genom händerna upp i skallen. Tror jag.
Kram från Ann-Sofie Och Kerstin

Här är en bild som jag (A-S) tog när jagvar på studiebesök vid koppartälten i söndags efter min söndagsdans vid Stora Skuggan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar