BUS

BUS

söndag 4 juli 2010

Madonnamaraton och pappa sa att

Hej igen sisters. Varit i körka o snackat lite me pappa gud . Träffade en PilgrimsMadonna, låter som pilgrimsmussla men betyder riktig världsfrälsare. Tänkte på väckel se rörelse, på madonnan och barnet, på jesus ( brorsan)som misslyckades, tänkte på vandrings stavar, tänker på att bakom dörren finns allting och ingenting, att vara eller inte vara är samma sak. Hurra- dörren är öppnad. Kom fram som du är, stå inte där, häng me här!
Tänker på Vimplar,( med blå kula och röd kula, plus gula varningsflagg från skammens sund) Fest i val ! Knappar som det står Play på ( push the button!) och plåster som det står det är synd om männen resp det är synd om kvinnorna. Har oxå förstått ordet Air Port och tränar flyglandning med blå handskar. Vi ska vara flyg värdinnor. Värld -innor!
Måndag tar vi tag. Väskor e svindyrt typ 1000 kr för en antik väska här i stan. Jag samlar från vindar etc. Kan man be sofi städa hela kontoret dvs dammsuga torka tömma sopor fönster och hela alltihop. kanske ge henne en slant. eller dela det mellan oss enl ett schema!- skönt om d går att andas där när allt blir mer o mer intensivt.
Kom oxå att tänka på seglet i barnvagnen från kuldjurfestivalen. Kanske en bild för unge herrn Hell dig Fagervik! och- VI MÅSTE FÅÅ BORT AVSPÄRRNINGARNA - det måste gå att GÅ RUNT. hannah du som är en sån talker and fixer!?
Har oxå tänk på att alla vi som jobbar med produktionen är med " på scen" . Bara fick en hevreka helt plötsligt att det är ju unikt för "teater", självklart för oss men uj uj snacka om dubbelarbete, jag tycker vi jobbar som ett kontnärsteam som ska göra en konsert me tema
"power to the people" eller "get up stand up, stand up for your rights" (..to dream..to play..)
Vi ses imorgon och hörs om allt. har hittat gröna kängor ( annsofi?) . Och vem hjälper mej att hitta en sänk håv som är grön. Håll i gång och ångan uppe oh yeah, jag har iallafall kul och springer halvmil plus yoga pilates och super diet. ska man rädda världen måste man bli mycke mycke stark. Sköt om er för det blir ett maraton och det är bara några veckor kvar. Mera Kramelurpiller åt folket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar