BUS

BUS

söndag 11 juli 2010

hannah hot hot hot sönd kl 12

hej i hettan

försöker via olika medier kontakta syster kat för att för vårat ev möte idag? ... ligger du på en klippa nånstans eller röjer du i förråd - det är frågan? jag finns i alla fall tillgänglig för samtal from snart.

apropå det vi sa sist när vi inte hann färdigt - att alla skaveta vad alla gör - med det vet vi väl i princip?
Min första prio månd e detta fantastiska pressmeddelande som ska skickas via Wanda på tisd - viktigt att vi passar på att "förklara oss" för att undvika formuleringar som "påhittig barnteater..."
Dessutom tänker jag att man ska skicka ut en inbjudan till ev framtida "kunder" och div andar "vipare". Förslag på såna mottages tacksamt. Sen är det här med medverkande lista på ett programblad som oxå känns lite bråttom. Hur vill vi presentera oss som roller eller yrkeskategorier osv...hoppas nån orkar läsa detta trots hetta och att era tankar rör sig.
Kom på i natt varför vi kanske ska ha en sån där logevagn ändå - tänk på all den rekvisita som vi kanske inte vill ha framme hela tiden och som kanske inte får plats i våra vagnar on stage- tex 50 paraplyer, publik kostymer till fagervik, mmmm oj inatt kom jag på massor med saker och nu inte alls många...tror att inna vi tackar nej så tänker vi till ett varv till - bara ett varv.

pust stön svett hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar