BUS

BUS

torsdag 26 april 2012

Vi vägrar att spela med i ert spel. Vi vill spela rent spel. Ett drömspel. Det är ingen Cervantesdröm, utan vi har en idé, en vision om hur dröm och verklighet kan leva ihop. Flyta samman och dubbleras. Även kärleken som besegrar allt må tvätta sina ögonglas, så den ej förgör sig själv. Kvar står endast blommorna som rest sig ur smutsen. Renad av rent spel. Ett Drömspel.
Detta mina medresenärer är endast ett utkast i rymden och en öppen tankebana. Vi är få och utvalda, somliga kanske väljer bort sig själv under resans gång, men färden är lång och jorden rund. Rundgång är inget att resa ragg för, det ingår i repetitionerna.
Att trotsa repetitionerna är att trotsa livets gång. Tar vi våra barn till ny skola varje dag? När vi varje morgon har att välja mellan tvenne alternativ är det svårt att inte upprepa något man inte gjort förut. Men man kan leka med marginalerna. Leva på marginalerna. Om ni undrar var Marginalerna ligger och vad för språk dom där talar så vet jag inte säkert, men berätta gärna den som vet så vi kan fylla ut den vita fläcken på kartan.
Man skall inte slå på sig själv, men man behöver inte tveka att ibland ta sig själv i örat. Det skall inte någon annan behöva göra åt en.
tankar från Aug

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar