BUS

BUS

lördag 14 april 2012

hemsida

Anghemsidan. för allas kännedom och påminnelse.. Det va ju en lysande ide med att låta dörren på nuvarande sida börja glänta o bulta, och vid klick på den så öppnar den sej..( så som vi pratade när vi åkte och filmade den på BB, att den skulle läggas upp på hemsida för öppning..?)
Vi tänker att där bakom dörren rör sej lilla A och i hans omniversum svävar the final solution , ett akut sjukhus, döttrar som räddar vår värld med sin omsorg.
Hösten 2010 började vi ju lägga "skelett" för en slags bilderbok, det man ser nu är en tom vit sida med ett hjärta att klicka på, rent, som ett skrivblock. typsnitt lite gammal skrivmaskinska. Det som ligger nu är endast en första skiss, inget scrollande utan saker som öppnar sej som ett skåp, en kalender, luckor o dörrar. ..Pengar o tid gjorde att processen med skapandet av den "fantastiska" hemsidan stoppades..
Olyckor händer så lätt! Web byrå kontaktas på måndag... förslag? En ganska rejäl slant i budgeten finns avsatt till detta så kom gärna med förslag..En hemsida i linje med resten av konstverket. Dörrar som öppnas ...knacka på.. hjärtan som öppnas, klagomål som samlas in.
Första bilden, en röd ridå som går isär.. vårt bushjärta som slår.. osv.
Lotta o Jonas.. hemsidegrejen går ihop med filmprojektet,  vi kan prata om bild språk till hemsida tillsammans med Kerstin. Kanske en rejäl ribbsänkning men dock lite sago lik, i färg och form.
Okej, nya spa-dtag; Ordentligt hemsida möte 26 / 4 för att lägga upp en plan så det står klart till höst.
Fram till dess. låt fantasin flöda och kom med era vi sioner / K och K
1 kommentar:

  1. Ja den pulserande dörren har jag väntat på. Finns det bilder på det så går det att göra nåt av det...
    A

    SvaraRadera